Purity Skyportal

Full oversikt over dine skyløsninger

 

Mange bedrifter har hele eller deler av sitt IT miljø i skyen. Med flere forskjellige skyløsninger kan manglende oversikt over eget IT miljø fort bli et problem.

Den vanlige måten å kontrollere en skybasert backupløsning på er å sjekke rapporter fra systemet. Rapportanalyse krever tid og ressurser, samt at informasjonen utelukkende er basert på historiske data. Kompleksitet i skyløsninger kan i tillegg føre til at det kreves 3-4 innlogginger i ulike systemer for å gjennomføre en helsesjekk på IT miljøet.

Purity løser dette problemet ved å tilby kunder enkel oversikt og kontroll over skyløsningene vi tilbyr. Vi har samlet all relevant informasjon i ett enkelt administrasjonsbilde, i Purity skyportal.

 

Funksjonalitet i Skyportalen

Puritys skyportal er designet for å være enkel og fleksibel for kunden. Eksempler på tilgjengelig funksjonalitet i portalen er:

N

Tilgangsstyring etter rolle
Enkel definering av hvilke objekter i miljøet som brukeren skal kunne se og administrere

N

Intuitiv & Responsiv
Portalen er bygget med tanke på brukeropplevelsen. Den er intuitiv å administrere og har norsk og engelsk språkvalg. Den er webbasert og responsiv til mobile enheter.

N

Skalerbar
Kombinerer du flere skytjenester fra Purity, vil portalen hente data fra disse tjenestene (Disaster Recovery og Storage as a Service). Du vil få tilgang til en ny app per skytjeneste, og dataene dine blir synlige på admin dashboardet i portalen.

N

Plattformuavhengig
Portalen er ikke låst til en bestemt type backupteknologi eller software. Den er åpen for å konfigureres mot ulike backup softwaresystemer.

N

Integrert eller ren software
Puritys skyportal kan leveres integrert mot Puritys skytjenester, eller kun som software.

Full kontroll i ett skjermbilde

Portalen viser deg

Antall klienter

r

Backup status
Viser backupjobber som var en suksess, og hvilke som eventuelt feilet.

Forbruk
Portalen viser løpende terrabyte forbruk.

Kostnader på ditt miljø
Kostnadene kan fordeles på ulike avdelinger, noe som gjør kostnadsfordeling og internfakturering enkelt for kunden.

i

Rapportering
Enkel og oversiktlig funksjon for å ta ut rapporter fra systemet.

Intelligent Deviation Report
I tillegg til å vise deg real-time status på ditt backupmiljø, bidrar portalen til å forhindre potensiell nedetid via funksjonen «Intelligent Deviation Report». IDR analyserer avvikstrendene i backumiljøet og varsler om unormale avvik som kan skape utfordringer i miljøet ved et senere tidspunkt.

Flere Skytjenester fra Purity

Backup as a Service

Purity S3 Skylagring

Disaster Recovery as a Service

Purity Veeam Cloud Connect