Disaster Recovery

as a Service

Katastrofegjenoppretting av ditt IT miljø

Disaster Recovery as a Service, forkortet til DRaaS, betyr katastrofegjenoppretting. Med Purity DRaaS kan du når uhellet er ute gjenopprette hele ditt IT miljø løpet av minutter. Kundens IT miljø kjøres da live fra vår datahall, og man unngår driftsstans og kostbar nedetid på systemene.

Uforutsett nedetid har store økonomiske konsekvenser for de fleste bedrifter. Med en Disaster Recovery løsning fjerner du konsekvensene av nedetid og økonomisk tap ettersom IT miljøet ditt alltid er tilgjengelig fra en sekundær lokasjon. Dette er spesielt gunstig i forhold til dataangrep og løsepengevirus / ransomware som låser bedriftens systemer.

Hvis oppetid på IT systemene er kritisk viktig for din bedrift, er Disaster Recovery en rimelig forsikring sammenlignet med de økonomiske konsekvensene av nedetid.

Fordeler med Disaster Recovery i skyen

Store kostnadsbesparelser
Å bygge og drifte en egen DR-site er kostbart: en fullredundant DR site krever dobbelt opp av lagring, lisenser og software. Med Purity DRaaS betaler du kun for ditt faktiske forbruk. Du får i tillegg fleksibiliteten il å velge ut hvilke data som skal sikres. Du kan skille mellom dine kritiske og ikke-kritiske data, og kun backe opp den kritiske datamengden hvis ønskelig. Alle kostnader relatert til ubenyttet kapasitet blir dermed fjernet.

Ressurser
Drift av en egen DR-løsning krever høy teknisk kompetanse, og ressurser i form av tid til drift, dokumentasjon, rutiner og testing. En «as a service» løsning gjør at bedriftens IT ansatte kan fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

U

Compliance / Audit
De offentlige kravene til IT Compliance blir stadig strengere, og er ofte kompliserte å etterleve. Med Purity DRaaS får du fullstendige rammeverk og rutiner for compliance inkludert i tjenesten. Purity er ISO 27001 sertifisert ifht informasjonssikkerhet.

Fjern et datarom
Puritys DR tjeneste gir deg muligheten til å fjerne ditt sekundære datarom. Vi stiller vår datahall tilgjengelig for kunden, noe som muliggjør betydelige besparelser på drift, nettverk, leie av lokaler, strøm og kjøling.

~

Forsikring
DRaaS eliminerer de økonomiske konsekvensene av katastrofe og uforutsett nedetid. Disaster Recovery som skytjeneste er en rimelig forsikring sammenlignet med kostnaden av nedetid / datatap når uhellet er ute.

Hva slags DRaaS nivå trenger du?

Purity tilbyr live demonstrasjon av vår DRaaS tjeneste. I demonstrasjonen stenger vi ned et live IT miljø med hensikt, for deretter å gjenopprette systemet i løpet av minutter.  Vil du se hvordan det fungerer? Fyll ut kontaktskjema nedenfor, og book en privat demonstrasjon.

Flere Skytjenester fra Purity

Backup as a Service

Purity S3 Skylagring

Purity Skyportal

Purity Veeam Cloud Connect