Hvorfor må du ta backup av Office 365?

Visste du at Office 365 kun tar backup av dataene dine de siste 30 dager?  Er man ikke klar over begrensningene i tjenesten, risikerer man å tape bedriftsdata. For å sikre bedriftsdataene som ligger i Office365 bør din bedrift leve opp til 3-2-1 regelen for backup. (Alltid 3 datakopier på 2 lokasjoner, hvorav 1 lokasjon offsite).

Behold kontroll og redusér risiko
Besørger du egen backup utenfor Office365 beholder du selv kontrollen over dine bedriftsdata. Med Purity Backup av Office 365 kan du raskt gjenopprette dine data uten tidsbegrensninger eller avhengighet til et globalt supportapparat – samtidig som du forsikrer deg om at du lever opp til de lovbestemte kravene til lagring og sikring av persondata.

Backup av skyleverandører
Våre løsninger støtter backup av Azure, Amazon (AWS) og de fleste andre skyleverandører. Med Backup as a service fra Purity har du en løsning for backup av alle data uavhengig om de ligger på lokal infrastruktur eller i skyen.

Dette får du med Purity backup av Office 365

N

Enterprise backup-løsning til lav pris

N

En rimeligere og sikrere backup-kopi enn lagring i eksisterende løsning

N

24/7 support lokalisert i Norge

N

Norske konsulenter bistår ved gjenoppretning av data

N

Mailbrukeren beholder mappestrukturen ved gjenopprettelse

N

Mulighet til å gjenopprette individuelle items fra mailboksen din

Hvorfor velge Purity?

Ekspertise: Vi er eksperter på backup. Vi kan levere flere ulike løsninger for backup av Office365 «from cloud to ground». Vi sikkerhetskopierer dine data direkte fra nettskyen til Puritys datasenter, eller til kundens eget miljø.

T

Kontroll: Du har full kontroll over dine data til enhver tid. I Puritys Skyportal ser du antall klienter, forbruk av terrabyte, kostnad og status på backupmiljøet ditt til enhver tid.

~

Sikkerhet & Sertifiseringer: Alle kundedata lagres i Norge, som garanterer at dataene blir ivaretatt i henhold til norske lover og regler. Purity er i tillegg ISO27001 sertifisert, som betyr at vi leverer sertifiseringens standard for datahåndtering og informasjonssikkerhet – inkludert ende-til-ende kryptering.

Mange muligheter: Purity tilbyr også backup av Sharepoint online, Microsoft Azure, og flere andre skytjenester. Utvider du løsningen med vår Disaster Recovery tjeneste, gir dette deg muligheten til å gjenopprette data fra hvilket som helst tidspunkt i løpet av minutter.

 

Flere Skytjenester fra Purity

Backup as a Service

Disaster Recovery as a Service

Purity S3 Skylagring

Purity Skyportal