Hva vi gjør

Purity er et spesialistselskap som hjelper bedrifter å sikre sine digitale data. Bedrifter er avhengige av tilgang til sine IT systemer, og for mange er det kritisk viktig med oppetid på IT miljøet.  Dette krever stabile og sikre løsninger for Backup (sikkerhetskopiering), Datalagring og Disaster Recovery. Purity er eksperter på disse teknologiene, og vi leverer våre løsninger på flere ulike måter:

Som ren skytjeneste. Vi drifter og supporterer tjenesten for deg

*

Som hybridløsning – en kombinasjon av skytjeneste og lokal løsning

Som lokal løsning i kundens IT miljø

Enten du ønsker en skyløsning eller egne backup og lagringsløsninger, kan vi levere løsningene som passer best i ditt IT miljø.

 

Hvem vi er

Purity IT ble etablert i 2008, som et spesialistselskap med hovedfokus på datalagring, backup og Grønn IT. Selskapet hadde agenturet på 3PAR i Norge. I takt med etterspørselen etter skytjenester i markedet utviklet Purity sin egen portefølje av skytjenester innen backup, datalagring og disaster recovery.

Ettersom vi tilbyr våre egne skytjenester, ikke bare globale standardtjenester, betyr det av vi har full kontroll over løsningene vi leverer. Dette gjelder sikkerhet, teknologi, support, og ikke minst hvordan kundedata håndteres og lagres. Alle data lagres i vårt ISO 27001 sertifiserte datasenter, som er speilet mot alternativ geografisk lokasjon i Norge.

Purity var eid av gründerne frem til mars 2017, da selskapet ble kjøpt opp av Dustin Group. Vi leverer fortsatt våre tjenester, teknologi og support som før. Vi er i dag 25 ansatte som holder til på kontorer i Oslo, Arendal og på Gran.

 

Vi leverer

Skytjenester

Alt vi kan levere i datarommet kan vi levere som egen skytjeneste. Vi er erfarne, ISO 27001 sertifiserte, og lagrer alle kundedata i Norge

Løsninger

Vi leverer og bistår med design og installasjon av infrastruktur, backup & lagringsløsninger. Enten som ny løsning eller fullt integrert med ditt eksisterende IT miljø

Konsulent

Våre tekniske konsulenter installerer, supporterer og drifter din løsning, etter hvilket nivå på tjenesten du ønsker

Support

Vår support er bemannet 24/7 av våre norsktalende medarbeidere som er spesialister på backup, lagring og disaster recovery

Sikkerhet, Sertifiseringer og Personvern

I Purity IT tar vi sikkerhet på alvor. Vår praksis og våre vilkår for håndtering persondata er i henhold til GDPR regelverket. Du kan lese våre retningslinjer for personvern og markedsføring i sin helhet ved å trykke på lenken: Retningslinjer for personvern i Purity IT

I tillegg til å oppfylle de lovmessige kravene som stilles til sikring av persondata er Purity ISO 27001 sertifisert innen Informasjonssikkerhet. Det vil si at vi etterlever standardens høye krav til sikring av alle kundedata, såvel som persondata.

N

Purity er ISO 27001 sertifisert innen informasjonssikkerhet.

 

N

Vi lagrer alle kundedata i vårt eget høysikkerhets- datasenter, og sender ikke kundedata over landegrenser. Vårt datasenter er speilet mot sekundær lokasjon som også befinner seg i Norge.

 

N

Vi etterlever sikkerhetskravene som Norske myndigheter og GDPR regelverket stiller mht håndtering av persondata.

 

N

Velger du skytjenester fra Purity unngår du sikkerhetsutfordringene som er knyttet til leveranse fra store, internasjonale skyleverandører.

 

Dette synes våre kunder om oss

Hvert år spør vi våre kunder hva de mener om oss, om vår tekniske kompetanse, våre skytjenester, og vårt supportapparat. Her er noen av resultatene fra 2017

  • Tjenestens pålitelighet 85%
  • Faglig kompetanse 87%
  • Svartid Support 90%
  • Hvor sannsynlig er det at du vil anbefale Purity videre? 100%

Flere Kundereferanser

Kundeomtaler

«Vi valgte løsningen og Purity som leverandør da fokus hos Norsk Rikstoto er å ha de beste løsningene og samarbeide med partnere som innehar høyest kompetanse. Det er viktig for Norsk Rikstoto å sikre tap av data og at vi med vår tjeneste har minst mulig nedetid. Vårt samarbeid med Purity lever opp til disse kravene, og gir oss den forutsigbarhet og kvalitet vi ønsker å levere til våre kunder»

Anne Hognestad

IT Direktør , Stiftelsen Norsk Rikstoto

«Vi valgte Purity sin løsning fordi denne var den mest komplette i skyen, og Purity kunne vise til veldig god kompetanse på området. Løsningen viste også til besparelser og med deres kompetanse vil Glava sikre videre drift av backup- og DR i årene fremover.»

Terje Fosslie

IKT Sjef, Glava